Balandis 2013
teka 06:27
leidžiasi 20:14
ilgumas 13.47
Jaunatis
1 mėnulio diena
Šiandien 4°C / 7°C, debesuota
Rytoj 1°C / 7°C, lietus
12
PENKTADIENIS
Julijus Zenonas Galmantas Jūratė Damijonas Julius
Tarptautinė aviacijos ir kosmonautikos diena pasveikink
Žmogus senyn - nagai aštryn
Avinas - Gyvatė - 102 / 15
-----------------------------------------------------------------------------
Eil. pakuždėti sau (LXXXVIII)
Dienos sunkios kaip paukštis,
Kai negali pakilti į skrydį.
Nusileidęs dangus
Glosto, skečia sparnus,
Bet pakelt į save neįstengia.
Ačiū tau, kad į kelią rengi ir rengi,
Jis už slenksčio,
O... šitaip toli.
2013-04-12 00:04
Onytė
Laba diena, kaip jūs sveikas, kaip drūtas? Ar dar nebuvote aplankyti savo sodo? Juk šiemet taip prailgo laukti...Nu tep jau pavėlinciai viskas, nemožna niekap sulaukc...Aš gi būdavac tokiu čėsu jau jau sulų gerdavau, o dar...ir tep škada paukštukų, gi jau špokuciai parlėkį ir ir busilai... nežnia kap jiem pamačyc dar kap miesti sėdziu...
Onytė
Laba diena, sveikinu su paišelio gavimu, ba jau kam kam, o jum tai jis cikrai cinka. Nu, o su diplomu tai kū jau ty gali daryc, ale gi vis akvata, kad ir dzūkiškas žodzis nuskambėjo, nu prauda ty jį pavadzino aukštaicišku, ba sako, kad tokios dzūkų tarmės nėra, yra cik žemaicių ii aukštaicių, o mes tai jau cik etninė grupė, nu ale kū dar daryc , kad tep dialektologai mislina... Man cik krivida ir net zlascis ima, ko ty mūs dzūkuliai tep apkiauty, kad niekur negirdėc, kad kap nor tuos tarmių metus pažymėt , kad cik toj mūs šneka nenykt, tai gi raikia kū nor daryc, ba jau dar kaimi žmonių mažai ir katri jaunesni jau ne kožnas ir moka šnekėc, o man tai tep škada , kad neišnykt, ba gi tep šnekėjo mūs tėvai, dziedukai... O ir Juozupukas nežnia kur pradzingis, nu po praudai tai mes ty kap rozų bisky susnekancinom gal ne visai su juom, ale cik su jo aroganciju...Diplomų pakavojau šėpon, testa atsigulės spakainiai, kad kožnų roz an akių nebūt, ir kad nosies neužriestau, tai va tep...ot pribainau šiciekos Linkiu jum geros dzienos ir dar jau su tuom paišeliu tai dar daugiau pavidna rašyc, rašyc ir rašyc
2013-04-12 07:53
Pranas
Baik, Kęstuti! Kaip buvau senas pirdyla, taip jau liksiu... Čia jau nei tavo kritika, nei tas paišelis ( pieštukas) nepadės. O ir pats nebadyk akių 100. Duok Dieve, kad taip atsitiktų ir dar plius sveikas - drūtas, be ligų numirtum, bet neskubėk, neskubėk. Būk sotus laimingas savo metuose ir te jie neskuba.
2013-04-12 19:48
Pranas
Ai, mielas Žili, Žili... Jjs man nei pakenks, nei padės.
Ačiū ir būk drūtas!
2013-04-12 20:11