Balandis 2013
teka 05:47
leidžiasi 20:46
ilgumas 14.59
Pilnatis
18 mėnulio diena
Šiandien -1°C / 13°C, lietus
Rytoj 9°C / 14°C, debesuota
29
PIRMADIENIS
Kotryna Tarmantas Indrė Augustinas Rita
Tarptautinė šokio diena
Pirkta meilė greit atvėsta
Jautis - Gyvatė - 119 / 18
Prireikė pagalvoti, kol pagaliau apsisprendžiau nekreipti dėmesio nė į poeziją, nė į prozą kaip tokias, o pabandyti prisiliesi prie literatūrinių, (gal tiksliau prie nelabai literatūrinių) montažų. Kokia gausis košė, dar ne visiškai suvokiu, bet traukinys jau važiuoja ir jo kryptis aiški – važiuoja į sukaktuvinį 75 metų jubiliejų. Nežinau, kiek man dar liko ištvermės tokiai kelionei, bet, regis, galiu būti visų žanrų mišinio puoselėtoju Viename ir manau, kad niekam nevalia dėl to su priekaištais kištis į tokį mano gyvenimą.
Traukinys išvažiavo jau vakar, stabdyti jį jau nebūtų protinga. O kad tokiems sumanymams įgyvendinti trūksta proto, tai argi man vienam?
(Ne)literatūriniai montažai: „Traukinys“ (1) ☺
Dalijai
Labas
Na, ir- kaip?
O čia, Vilniuje, ant Neries kalnagūbrio, rytas šaltokas ir labai miglotas
daliuteisk
2013-04-29 08:49:51 - [Trinti] - [Atsakyti]
Sveikas,
kažkokia apsiniaukusi buvo kelionė, be jokio džiugesio. Name šalčiau negu lauke, vėdinam, o porą kambarių šildom elektra, bet vis tiek - namai yra namai. Jaučiuosi kaip Marcelijus Martinaitis - sugrįžusi iš gyvenimo. Kad taip bent kiek daugiau būtų sveikatos, o tai akys mato daugybę malonių darbų, o nėra opa. Ir paukštukų visas choras, dar nė neprašvitus užgiedojo. Dabar jau tikrai pavasaris