Tom Kom Potas
nesusilaikiau. tai ir mestelėjau į šiukšlių dėžę. dėkui kad užsukate.
2015-12-06 20:31
Tams_a
Dėkui.
2015-12-06 14:00
Juozas Staputis
Balčiausiųjų snaigių ant Jūsų delno!
2015-12-06 13:04
KrisoHarė
renkamės, ko mums reikia. Kartais nereikia, o nuotaika galvą vedžioja. Bet žž yra Pakeleivis, neišvargintas konvejerio. Kas yra ramybė šalia kūrybos? Ar kūryba nėra nesibaigiantis klausimas, neturintis atsakymo? Kai ateis ramybė, tikrai neberašysiu nieko... Taip galvoju šiuo metu
2015-12-05 22:54
tictac_it
Ai, pasižvalgiau žž , vajetau koks tenais marazmas, visi draugiški, ašarėles vienas kitam sausina tik. Užpečkis, sakyčiau, visai. Tarakonai miegantys. Bet gal ten ir gerai, šilta, jokių vėjų. Patogu.
2015-12-05 00:18
tictac_it
Tai kad ir lindžiu savyje, kaip vėžlys na o paskaitau ką nors - tai atrodo kad beldžiasi - ar tai lietumi tik, ar tai akmenimis. Aišku kad ne į mane beldžiasi, į pasaulį juk. O kai (gal) esu to pasaulio dalis, tai per sapnus sukirba noras sureaguoti kažkaip - nusikeikti ar nusišypsoti ... kaip papuola . Bet smagiausia vis tiek galvoti - manęs nėra. Tralia lia lia , kaip sakytų Galaktas kitskis.
2015-12-04 23:53
KrisoHarė
Pranai, ar jums kada būna, kad nėra su kuo padūkt ir pasijuokt sarkastiškai pro ašaras iš visko, ko nebegali pakęsti (tokios juodumo minutėlės): savo ribotumo ir pasaulio nesąmonių? Visi didieji absurdai, kuriuos kūrė žmonės, kūrė rimtu veidu ir labai susikaupę... ISIS "poezija" Ačiū už nuoširdžią nuomonę
2015-12-04 20:36
Šnekorius
Skaičiau tą žinutę. TOkio įžūlumo niekuomet neįsivaizdavau. Ir kas juos auklėjo?
2015-12-03 10:21
Poliarinė Žuvėdra
Širdingai dėkinga. Už palaikymą, komentarus, na ir dar už svetimos skriaudos atitaisymą
2015-12-02 23:31
Šnekorius
Geras patarimas. TU juk žinai, kad aš karštakošis Užsikabinu kartais. Bandysiu nurimti.
2015-12-02 15:05
Šnekorius
Pakolkas ne kariuomenėje.VYresnysis turi du vaikus, tad nereikia, jauniausiam operuoti inkstai, tad neėmė nors norėjo savanoriu. Tas apie kurį kalbi dirba VSD, o ten kitokios užduotys. Beje, jo žmona dirbanti Santariškėse šiemet taip pat baigia dar ir Karo akademiją.
2015-12-02 14:04
Šnekorius
Sveikas. Matai kas darosi po tuo įrašu. Pranai aš tikrai jaučiuosi įžeistas, nes ten buvo susirinkę visiškai ne tokie žmonės. Beje ką tik apie tai parašiau. Paskaityk. Beje, šventėm buvusio Lietuvos radijo ir televizijos centro generalinio direktoriaus Beno JUškaičio gimtadienį.
2015-12-02 14:00
himus kaayo ka
karlonų klano invazija į rašyką: skyrius vienas
nu ko tu toks piktas, žėk, jau puoli. aš su tavim draugiškai, iš tavo pusės agresija. kuriam iš mūsų 18? o kuriam septymkažkiek?
visad apeliuoji į amžių (kuris, jei nuoširdžiai, neturėtų turėti stereotipų), o archetipiškiausioms savokoms pasiduodi kaip lapelis. not cool.
sėkmės darsyk.
2015-12-01 23:46
himus kaayo ka
grąsini?
2015-12-01 23:38
himus kaayo ka
ir, nu, nesijaučiu aukštesniu.
ūgis vidutinis mano, va, karolis virš metro devym
asmenybė tokia mano, Pranai.
2015-12-01 23:28
himus kaayo ka
njum, žinai, turiu realybę ir už rašyko ribų. visko neskaičiau, daug prirašei, bet vnž, linkiu ir tau to paties.
o šiaip pranai, nu, nusikalbėjai, bet nedetalizuosiu. jei per tiek metų ne<...>, tai ir per likusius porą nebe.
sėkmės, linksmiausių švenčiausių kalėdų.
2015-12-01 23:25
himus kaayo ka
Mielasis, gyvenkime draugiškai.
2015-12-01 22:45
Poliarinė Žuvėdra
Na ačiū Iš tiesų, maniau kad tai Jūs.
Pirmasis komentaras buvo kažkoks pyktelėjęs, buvau pasiųsta...pas wridę, o tai vargu ar galėtų reikšt kažką gero. Nors iki galo nesupratau.
2015-12-01 15:47
Šnekorius
Verdu barščius, tad nelabaiir plepu. PO to reiks vykti į vaistinę.
2015-12-01 13:24
Nykuma
Labas rytas, gerbiamas Pranai.
2015-12-01 10:17
Šnekorius
Ne, Tave mokiau, Pranai, bet žmogų neskiriantį meną nuo politikos ir nenuotuokiatį kas yra romansas. Man gėda ir galvoju, kad reikia bėgti iš šito kiaulininko.
2015-11-30 20:27
Šnekorius
Na ir kaip Pranai. Ką pasakė daktarai. Beje turiu į tavę prašymą. Paskaityk mano šiandieninį užrašą dienoraštyje ir pirmąjį komentarą po juo. Žinai, man tarpais gėda, kad turiu kvėpuoti lietuvišku oru, kartu su tuščiagalviais.
2015-11-30 19:46
Tams_a
Sveiki, noriu sakyti " bendrapartieti", nesupykite už tokį kreipinį, dėkui Jums už paskatinimą, tik bijau neigiamų reakcijų iš aplinkinių, ar vėl kažikam nepasirodys, kad mane vertinate pernelyg aukštais balais, kad mano kūrinėliai nėra to verti.
Kažkada seniau esu rašęs vieną kūrinėlį, kuriame nupasakojo artimo giminaičio prisiminimus, jam grįžus iš kalėjimo, kai jis netikėtai pravirko, neatlaikęs švelnaus elgesio, guodžiant ligoninės seselei: - nenumirai milinkij, neumerai.
Kartais lengviau būna atlaikyti smurtą nei švelnumą.
Kol galime, būkime
Dėkui.
2015-11-30 18:12
KrisoHarė
Sveiki, seniai bebuvau čia, taigi permečiau akimis Dienoraščio skiltį, radau nemalonių dalykų, kas čia dažnokai pasitaiko. Tik noriu pasakyti, o gal palaikyti tiesiog.... Negi Jūs nežinote, kad pratrūkusios kanalizacijos vamzdžio niekas netaiso plikomis rankomis. Kad neapsitaškytų tuo turiniu savęs. Šiuo atveju, sielos... Praeikite pro šalį. Tai nėra vertas Jūsų užsiėmimas. Iš pagarbos amžiui ir kūrybai, sakau
2015-11-30 17:30
Šnekorius
Ačiū, kad priminei. BŪsiu geresnis ir ramesnis. O štai užvakar balavojau. Šventėm gimtadienį Kaune, tikrai intiligentiškoje kompaniloje. Viena moteris ten padainavo rusišką romansą. Viešpatie, kaip gražu. VOs neverkiau nors tikrai nebuvau girtas. Dar ir dabar ausyse skmba. Vien dėl to vertėjo važiuoti ir sėdėti restorane ištisas 9 valandas. Na, o kokios Tavo nuotaikos. Mataaaaaaaaaaaaaaaaau(skaičiau ) kad kažkas stengesi tas nuotaikas gadinti, Pranaai, neimk TU viso to į galvą. Daryktaip kaip liepia širdis. LInkėjimai Marytei.
2015-11-30 11:15
tictac_it
Tie kvapai ... tai jau pats žinai - visaip čia užkvepia - ir stintomis ir pelėsiais ir ramunėlėmis. Bet man patiko ta kvapinė asosiacija - dabar pasislėpęs oloje po savais stalaktitais turėsiu progos pagalvoti - ko daugiau rašykuose, kvapų ar spalvų Ar laikas pirkt dujokaukę ? Ar įsigyt spalvotus akinius ?
2015-11-30 10:45
tictac_it
Trupučiuką eisiu į pogrindį, nors dar neapsisprendžiau koks būsiu partizanas - baltas ar raudonas. Linkstu prie raudono su juodu perpus (anarchizmas)
2015-11-30 10:21
N2
Tavo proginiai vertinimai išduoda piktą natūrą, kurią slepi.
2015-11-29 23:28
N2
Nemanau, kad puolimai komentuoti mano vis dėlto šiokios tokios poezijos, kurią tu tokia nelaikai, tau prideda pliusų.
2015-11-29 23:17
himus kaayo ka
Tu taip pat
su adventu!
2015-11-29 23:15
himus kaayo ka
nu, ne visai objektyviai
bet šaunuolis.
įgavai pagarbos mano akyse
nemanau, kad tau tai ką reiškia, bet
šypt
2015-11-29 23:09
bebalsė
Skirtumai ir nesutarimai tarp kartų buvo visais laikais, bet dabar gerokai pakitusios vertybės... Pakitusios blogąja prasme - krenta žemyn, o tai liūdina mus visus.
Jūsų, Pranai branda, išmintis ir patirtis turėtų padėti atsiriboti nuo visų šių intrigų ir viešo spjaudymosi, nes stipresnis ne tas, kuris garsiai šaukia, o tas, kuris paklydusiam paduoda ranką...
Šiandien pirmoji Advento diena. Palinkėsiu ramybės, susikaupimo ir atleidimo vieni kitiems
2015-11-29 19:09
N2
Ką gi, Pranai, sveikinu ir su geru eiliu, ir su klimb pastangomis klastoti vertinimus bei komentarus. Jaučiu, nesupranti ironijos, kai rašiau apie J.M. Visiems atsitinka. sorry. excuse-moi. gyvenam toliau.
2015-11-29 17:00
klimbingupthewalls
laba diena. kaip ir prašėte, pašalinau du Jūsų vertinimus ir du Jūsų komentarus.
jaukumo, ramybės, šviesos ir sveikatos Jums.
nesipykite su niekuo
2015-11-29 14:25
Emvilkee
Kantrybės iš jūsų tereikia mokytis, bet kaip bjauru visa tai. Juk mūsų aplinkoje tokių nėra? O mūsų atžalų atžalos nejaugi bus tokie? Baisu baisu
2015-11-29 09:23
Emvilkee
Pranai / noriu pacituoti viešą admino žinutę (manau, tai legalu) ir viskas bus aišku,-aš tingiu gilintis kas ten kas: kas su kuo kalba: kur tie patys, kur ne ir tt ,todėl nieko nesakau, šypt-:
vakvakas wridui
Senolių patarlė: viena skylutė - visą prezervatyvą sugadina.
Nukirsim Prano vertinimus. Reiks ir Staputį.
2015-11-28 23:11
N2
Tiesiog primena Justiną, nei gera nei bloga prasme.
2015-11-28 21:55
N2
"Niekuomet nerašiau aš jam nei 1 nei 2. " - ar esi įsitikinęs, kad nemeluoji ?
2015-11-28 19:47
tekšt vanduo atsuka dugną
Vis pykstates, Pranuti? Nekreipkit dėmesio, Jūsų eilės visad brandžios ir taurios. Prie tokios ir brendžio taurelę išlenkti negaila.
2015-11-28 13:20
himus kaayo ka
martynai, nesiskusk, ir, kaip tamsta sakąs "netrizniok" po kitų tekstais. kuolas - nes tekstas dogmatizuotas. o po motiejaus tekstu pajuokavau.
2015-11-28 12:37